3. Zagrebački humanitarni meet / Zagreb

Treće godine za redom organiziramo Zagrebački humanitarni meet! Meet će se održati dana 26.04.2020. godine s ciljem pomaganja humanitarnoj udruzi pod nazivom “Dobra Volja”
(https://hudobravolja.hr/)

Lokacija: trgovački centar Supernova-Garden mall

Ako ste tek sada saznali za ovaj događaj posjetite naša prošla dva eventa :
1. Zagrebački humanitarni meet
https://www.facebook.com/events/157567001760232/
2. Zagrebački humanitarni meet
https://www.facebook.com/events/389314495197694/

Naš cilj je kao i protekle dvije godine sakupiti što više novčanih, prehrabenih i higijenskih sredstava. Prošle godine smo očekivali naravno više od pretprošle što smo naravno i dobili od Vas, novčani iznos se skoro duplo razlikovao. Pokazali ste da Vam nije problem odvojiti za one kojima je pomoć potrebna. Pokazali ste svoju DOBRU VOLJU i veliko srce. Ove godine na Vaše sugestije odlučili smo promjeniti lokaciju, zbog manjak mjesta te loše preglednosti u dogovoru s voditeljicom Supernove dobili smo dosta poznat krov Supernove-Garden mall u Dubravi. Tamo ćemo zasigurno imati više prostora, bolju pozadinu za slike (mislili smo i na fotografe)… Nadam se da ćete i ovaj put doći u još većem broju i iznenaditi nas svojom dobrom voljom.

Dakle, cilj nam je prikupljanje ne samo novčanih sredstava nego i higijenskih potrepština, te hrane i ostalih kuhinjskih pomagala.
Ulaz ćemo naplaćivati 30 kn.
Ulaz s vozilima je omogućen tokom cijelog trajanja meeta.
Na ulazu će biti redari koji će kontrolirati ulazak i parkiranje vozila, svi auti su dobrodošli bili oni ”tjunirani” ili ne.
Na sredini eventa će se nalaziti šatori gdje će biti glavno mjesto događanja natjecanja i podjela tombole. Isto tako u šatorima će biti postavljene kasice u kojima možete donirati novac (po želji vas) i velike posude za stavljanje namirnica.

SAV PRIKUPLJENI NOVAC, PREHRAMBENI I HIGIJENSKI PRILOZI IDU U HUMANITARNE SVRHE!

Za potrebne obitelji potražujemo:

HRANU:
-mlijeko, brašno, ulje, paštete, gotove juhe, konzervirana hrana, kava, šećer, sol itd…

HIGIJENSKE POTREPŠTINE:

deterdžent za rublje, omekšivač, deterdžent za suđe, gel za tuširanje, vlažne maramice, šamponi za kosu, pasta za zube, ulošci, sredstva za čišćenje itd…

I DAROVNE KARTICE

Za sve upite javite se na:
sunek.matija@gmail.com
ili u inbox 🙂

DATUM

26 tra 2020

VRIJEME

12:00 - 19:00

Link na event

Pročitajte više

Lokacija

Supernova - Garden Mall
Zagreb, Croatia
Kategorije
PRIJAVA
QR Code
ULAZ