autoscena

svakodnevni trenuci auto svijeta na dlanu

Dobrodošli na AUTOSCENU, organizaciju osnovanu od strane auto entuzijasta i developera! Moderniziramo evente, povezujemo ljubitelje auto svijeta i težimo većoj transparentnosti, kvaliteti preinaka i europskim standardima kroz portal, aplikaciju i brojne pogodnosti.

0 +

Godina iskustva

50 +

Posjećenih eventa

40 +

Eventa u najavi

7800 +

Aktivnih korisnika

EVENTI U NAJAVI:

Load More
No event found!
Load More

MOBILNA APLIKACIJA

AUTOSCENA je mobilna aplikacija koja vam omogućuje da jednostavno organizirate svoju garažu i pristupite brojnim funkcijama kako bi vaša svakodnevica na sceni postala još uzbudljivija.

Sa AUTOSCENA aplikacijom imate pregled svih vaših vozila na jednom mjestu, pratite njihove performanse na eventima, te ih uspoređujete s drugim korisnicima i podižete ljestvicu!

APP

Eventi

Event management za klubove/udruge

Organizirate event?

Modernizirajte se i podignite ljestvicu – prijava profila s vozilima na jednom mjestu, suđenje i ocjenjivanje, hostese, popusti i još mnogo dodatnih pogodnosti…

POJMOVNIK

Popis svih pojmova i čudnih izraza koje ste čuli no uvijek vas je bilo strah pitati što točno znače…

AUTOSCENA KROZ POVIJEST

Pišemo o starim stazama, trkama, prvacima i zbivanjima u prošlosti na ovim prostorima (a i šire…)

PRAVILNICI

Smjernice i pravila kojih se sudionici trebaju pridržavati tokom natjecanja. Uključuju pravila koja se tiču načina ocjenjivanja vozila, dopuštenih modifikacija, opreme, sigurnosnih standarda i sličnih pitanja.

Cilj pravilnika je osigurati fer i sigurno natjecanje za sve sudionike, te održati visoke standarde u stilu i performansama automobila koji sudjeluju u natjecanjima.

01

Ovim se Pravilnikom uređuje podjela stilskih auto manifestacija, sustav bodovanja vozila i svi popratni elementi, naziv i opis zastupljenih kategorija, pravila izlaganja vozila, pravila prisustvovanja eventu, sigurnosni elementi i zabrane, kao i propisivanje pretpostavki pod kojima će ocjenjivanje biti dopušteno.

Više…

02

Drift

Pravilnik u pripremi – stay tuned!

03

Ovim pravilnikom se određuju pravila natjecanja na utrkama ubrzanja, nagrade i kazne za sudionike utrka ubrzanja te tehnički uvjeti za vozila.

Više…

04

dB

Pravilnik u pripremi – stay tuned!